Билкова къща Миланов
Балсам "Жули"
Използва се при артритни и артрозни проблеми, травми, наранявания, изгаряния, хемероиди, възпалителни процеси и др.
Жули
Хранителна добавка "Sunny"
Укрепва имунната система, регулира обмяната на веществата, спомага за лечението на вирусни и бактериални инфекции, туморни образования, миоми, кисти, възпалителни процеси, аменорея, дисменорея, при заболявания на половата система, зачатачно и др.
Хранителна добавка "July"
Спомага лечението на алергии, дерматити, псорязис, виталиго и др. кожни заболявания.
Хранителна добавка "LZ-SP"
Подобрява дейността на отделителната система и спомага лечението на пиелонефрит, нефрит, цистит, нефролитиазис, простатит, уретрит, артрит и др.
Хранителна добавка "ЯКГ"
Подобрява дейността на храносмилателната система и спомага лечението при язви на стомаха, язва на дванадесетопръстника, гастрит, колит и др. стомашно-чревни заболявания.
Хранителна добавка "ЧЖД"
Подобрява функциите на черният дроб, жлъчният мехур, далака, панкреаса и спомага лечението на анемии, холецистит, холетиязис, хепатит, цироза, панкреатит и др. заболявания на чернодробно-жлъчната и кръвотворната система.
Хранителна добавка "A-S"
Подобрява дейността на сърдечно-съдовата система и спомага лечението на стенокардия, аритмия, хипертония, хипотония и др. заболявания на кръвоностните съдове и сърцето.
Хранителна добавка "Silvia"
Подобрява дейността на дихателната система и спомага лечението на пневмонии, бронхит, плеврит, белодробна астма и др. белодробни заболявания.
Хранителна добавка "Mariana"
Спомага при настинки, температура, ангина, пресипнал глас и др.
Хранителна добавка "DMS"
Спомага лечението на диабет.
Билкова къща Миланов